Quality2Process B.V.
Jan Tinbergenstraat 152, 7559 SP Hengelo, The Netherlands
+31 74 259 04 98 info@quality2process.com

Customer Service Engineer


Fulltime Customer Service Engineer HighTech Meetsystemen

Je concrete opdracht

Als Customer Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud op locatie en het instrueren en ondersteunen van gebruikers. Je communiceert hierover rechtstreeks met de klant. Je voert kwaliteitscontroles van meetapparatuur uit, ondersteunt applicatie-evaluaties studies en geeft technische adviezen bij de implementatie van meetsystemen. Je draagt tevens zorg voor een adequate rapportage en afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Standplaats is Hengelo. In deze functie ben je ongeveer 50% van je tijd werkzaam op locatie bij opdrachtgevers. Daarnaast werk je circa 50% vanuit een modern en hightech nieuw kantoor op het bedrijvenpark Westermaat Campus.

 

Je kwaliteiten

  • HBO werk- en denkniveau, een Elektrotechniek/Elektronica achtergrond en enige affiniteit met mechanica;
  • Flexibele instelling, je bent service- en klantgericht en je bent gewend zelfstandig en accuraat te werken;
  • Je hebt een sterk inlevings- en probleemoplossend vermogen en bent in staat de juiste prioriteiten te stellen;
  • Zelf startend, proactief, energiek en samenwerkingsgericht;
  • Je beschikt bij voorkeur over aantoonbare relevante werkervaring en/of ervaring in de meet-, regel- of besturingstechniek;
  • Je communiceert gemakkelijk op diverse niveaus en je stijl van communiceren is helder (ook in het Engels).

 

Quality2Process B.V.

is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van hoogwaardige procesinstrumentatie (bijv. meetsystemen voor vocht-, vet- en eiwitbepaling alsmede Thermal Imaging Camera’s) voor de optimalisatie van industriële productieprocessen. Onze projecten kenmerken zich door kwaliteit en klantgerichtheid en richten zich op langdurige klantrelaties. Opdrachtgevers zijn toonaangevende producenten in de voedingsmiddelen-, tabak-, papier-, plastic- en staalindustrie.

 

Wij bieden

Een afwisselende en veelzijdige technische functie met veel in- en externe contacten, veel ruimte voor eigen initiatief in een high tech onderneming. De mogelijkheid je breed te ontwikkelen binnen een internationale context. Prima arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Ambieer jij een zelfstandige technische functie? Maak jij het verschil?

Mail je gemotiveerde reactie met CV naar dini.stokkers@quality2process.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dini Stokkers, telefoon (074) 259 04 98.